ДЕНОНОЩЕН МЕДИЦИНСКИ И ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР "МЕДИВА"

В кабинета работи специалист на високо професионално ниво. Извършват се консултации, прегледи, диспансеризации и ехография на щитовидна жлеза. Кабинетът по ендокринология предлага активно лечение на болните от диабет, тези с нарушение на функцията на щитовидната жлеза, с наднормено тегло, нарушение в обмяната и други ендокринни проблеми.

В помощ на кабинета са специалистите от АГ кабинета, клиничната ни лаборатория, специалистите за ехография на тестиси, лимфни възли, гърда, коремни органи, гинекологични органи и сърце, работещи с нов съвременен  ехографски апарат

ЛКК

Пациентите могат да бъдат прегледани и наблюдавани:

  • на свободен прием
  • по линия на здравната каса
  • по линия на доброволни здравно-осигурителни фондове.

Кабинетът  работи от понеделник до петък по график.

Д-р Емануела Захариева – Специалист eндокринолог

Д-р Румяна Хаджиева

Завършва медицина в Медицински Университет – София през 2013 година.
Специализира във ВМА – София, в Клиника по „Ендокринология и болести на обмяната“. Извършва пълна диагностика и лечение на ендокринни заболявания, като особено внимание обръща на превенцията и профилактиката на  ендокринните заболявания. Притежава сертификати от български и международни конгреси. Особен интерес има към СПКЯ /Синдром на поликистозните яйчници/, Захарен диабет, АТЗ /Автоимунните тиреоидни заболявания/ и метаболитния синдром.
Член на Българска диабетна асоциация
Член на Българско дружество по ендокринология
Член на Българска лига за профилактика на остеопорозата
Член на  БЛС
Владее английски и испански език.
Работно време:  четвъртък от 18,00 до 20,00 с предварително записване