ДЕНОНОЩЕН МЕДИЦИНСКИ И ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР "МЕДИВА"

Детската ендокринология е може би един от най-важните кабинети в детската практика. Зачестяването на детския диабет, ендокринните смущения, хормоналните нарушения, затлъстяването наложиха откриването на кабинета.
Регулярното наблюдение от Д-р Средкова вече дава своя позитивен резултат. Тя е търсена, защото показа професионализъм, отзивчивост, сърдечност и загриженост за малките ни пациенти. Все повече родители предпочитат нейните задълбочени консултации, още повече, че тя е и специалист – педиатър.

dr-sredkova-detski-endokrinolog.jpg Д-р Мария Средкова - детски ендокринолог, педиатър

Завършва медицина в МА-София през 1994 г. Има придобити специалности по „Детски болести” и по „Детска ендокринология и болести на обмяната”. Работи в „Медива” от 2016г. Член е на Българското национално сдружение по детска ендокринология и на Европейското дружество по детска ендокринология. Научните интерси на д-р Средкова са в различни области на детската ендокринология- затлъстяване, захарен диабет, нарушения в пубертета, менструални нарушения, изоставане в растежа, заболявания на щитовидната жлеза.

Член на БЛС. Владее английски език.

Работно време: понеделник от 15,30 до 19,00 ч. след предварително записване